Rósa Dénes weboldala
Rósa Dénes weboldala

Diniről

 
Wolves
 

Dénes

 
Wolves
 

Menü

 

Zsuzsival és Pannával

 

Ennyien kattintottak ide:)

Indulás: 2004-08-30
 
Szavazz!!!
Milyen poszton látnád szivesen Dinit?

védekező középpályás
kapus
csatár
védő
támadó középpályás
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Hírlevélre feliratkozás
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

Válogatott

Válogatott:)
 
Szavazz!:)
Feljut-e a Wolves az elsőosztályba?

igen
nem
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Fradi játékosok

 
Edzők mondták
Supka Attila (Békéscsaba)
Pillanatnyilag a Fradi egyik legnagyobb erőssége. Technikás, képzett játékos, aki tulajdonképpen mindent tud a labdával.

Mihalecz István (ZTE)
Kapura lehetne veszélyesebb - bár az eddigi két találata sem kevés - , de annyi pozitív jellemzője akad, hogy inkább azokat forszíroznám. Pengés játékos! Mozgékony, gyors és cselező készsége is dicséretet érdemel.

Csertői Aurél (Balaton FC)
A támadásokban jeleskedő, technikailag képzett középpályás. Fizikumából adódóan az ütközésekben nem olyan kemény, mint kellene, és szerezhetne több gólt is.

Csank János (Videoton)
Ránézésre nem a fizikuma, ami szemet szúr az embernek, hiszen egy kigyúrt sportolóról van szó. Ennek ellenére rengeteget, és ami nem elhanyagólható, nagyon gyorsan fut. Az utóbbi időben sokat változott előnyére a játéka. Kevésbé szertelen, viszont jóval gólveszélyesebb. Úgy fogalmaznék, hogy kinőtte magát. A játékát nézve egy képzett futballistát láthatunk, aki tud focizni, és ez nagy szó.

Bozsik Péter (Lombard FC Haladás)
Jó koordinációjú, gyors játékos. Nagy előnye, hogy mindkét lábát jól tudja használni, ezért a pálya mindkét oldalán bevethető. Továbbá labdabiztos, kis termete ellenére rendkívül erőszakos, nem egy ijedős fajta. Testi adottságaiból adódóan nem a fejjáték az erőssége, de hasznos tagja a Fradinak.

Egervári Sándor (MTK)
Dénes a Dunaferrnél a játékosom volt, de azóta rengeteget fejlődött. Az utóbbi években játéka sokkal érettebb és célratörőbb lett. Nagy erénye a gyorsasága illetve a kiszámíthatatlansága, valamint az, hogy nem a csapatjátékot rendeli alá a képességeinek, hanem a képességeit a csapatjátéknak.

Nagy Tamás (Pécsi MFC)
Szinte gyerekkora óta ismerem őt, hiszen én a Vasasban futballoztam, amikor a Rósa-fivérek Angyalföldön nevelkedtek. Dénes már akkor is kitűnt az utánpótlásból a tehetségével és a céltudatosságával. Mindemellett mentálisan is nagyszerű alapokkal bír, ami véleményem szerint az édesapjának köszönhető. Dénes nem egy átlagos focista, inkább egy művész. Itt az ideje, hogy hosszú távon is alkosson. Ha esetleg Pécsen szeretné ezt megtenni, én nem akadályoznám meg ebben....


Zoran Kuntics:

Jó, hogy itt vagy, Dini!

Aminek még nagyon örültem, hogy Rósa Dénes is maradt a klubnál. Ő két éve, nehéz helyzetben érkezett a Ferencvároshoz, és fokozatosan nőtte ki magát alapemberré. Ma ő adja a fazont a csapat játékának, technikás és gólveszélyes is. A szurkolók is szeretik őt és tisztelik, talán azért, mert a pályán mutatott játékával, mentalitásával érdemelte ki mindezt, nem pedig azzal, hogy kiabálta, hogy mennyire nagy fradista. Hogy minek köszönhető nála ez a nagy fejlődés? Nos, az biztos, hogy minden játékosnak az életében van egy jó periódusa. Erről mindig az jut eszembe, hogy még egy nagyon rossz játékosnak is lehet olyan időszaka, lehetnek olyan megmozdulásai, amiből egy remek kazettát lehet összevágni. Ezért mosolygok mindig azon, amikor a menedzserek kazettákkal mászkálnak, mert abból aztán tényleg semmi nem derül ki - de ez már egy másik téma, talán erről is majd szót ejtünk hamarosan. Szóval visszatérve Dinire: biztos vagyok abban, hogy nála nem erről van szó. Szerintem ő az a futballista, akinél nagyon sokat számít az, hogy az edzői maximálisan bízzanak benne. Mert ha érzi a bizalmat, akkor felszabadultan nagyon jó produkcióra lehet képes. Száz szónak is egy a vége: szeretem, ha egy ilyen játékos is ott van a Fradi-öltözőjében...
 

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Aláírás
 

Az oldal szerkesztője:)

 
Következő meccs
 

Videók

 

Dini duma láda

Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

Dini:)

 
Szavazz:)
Megállja-e helyét Dini Wolverhamptonban?

Természetesen igen
Pár meccs után kezdő
Nem lesz könnyű dolga
Tartok tőle, hogy nem
Helye sincs ott
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Linkek

 

Szurkolói Dalok

 

Nem változott olyan sokat...

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto